OVER ONS
Mark1 Mark Klinkhamer Eigenaar en automonteur

Desire Desiré van Zaal Boekhouding en administratie

Mark Klinkhamer is in 1990 gestart met zijn autobedrijf. in de werkplaats aan Blokland in Nieuwveen heerst een gemoedelijke sfeer. Mark werkt iedere dag met zorg aan de auto’s. Elk merk en type kan hij probleemloos onderhouden. Ooit was Mark monteur bij Citroën in Amsterdam.

Persoonlijk contact

De kracht van Autobedrijf Kinkhamer is de ouderwets persoonlijke behandeling van klanten. U heeft altijd direct contact met de werkvloer zonder tussenkomst van een receptionist. Hier wordt de klant niet als nummer gezien, maar krijgt u nog de persoonlijke aandacht die u verdient. Dat dit wordt gewaardeerd blijkt wel uit het feit dat het bedrijf veel vaste klanten kent.

Wat doen wij

Het autobedrijf heeft veel particuliere en zakelijke auto’s uit de regio in onderhoud, van alle automerken. Behalve reparatie en onderhoud verzorgt autobedrijf Klinkhamer ook APK-keuringen, airco-onderhoud, schadeherstel en (winter)bandenopslag.

Daarnaast kunt u ook bij Autobedrijf Klinkhamer terecht voor een nieuwe auto. Het autobedrijf verkoopt zowel nieuwe als gebruikte auto’s en geeft daarop altijd de juiste garantie. Met een zoekopdracht of de verkoop van uw auto bent u bij Autobedrijf Klinkhamer ook aan het juiste adres.

Missie

Mark Klinkhamer heeft als missie om met zijn autobedrijf topkwaliteit te leveren voor een goede prijs. Iedere klant is belangrijk voor ons, want ons autobedrijf bestaat dankzij u.

Wat kunt u van ons verwachten

Wij zijn vakkundig en betrouwbaar. Onze klanten kunnen de grootste vakkundigheid en kwaliteit van dienstverlening verwachten. Iedere klant krijgt een eerlijk en betrouwbaar advies van ons. Hiermee hebben wij in de afgelopen jaren een duurzame relatie opgebouwd met onze vaste klanten. Alle onderhoudswerkzaamheden gebeuren onder KLINKHAMER garantie. Bent u niet tevreden dan kunt u dat met Mark bespreken en wordt er naar een passende oplossing gezocht.

Contact

Heeft  u een vraag of wilt u dat wij contact met u opnemen voor bijvoorbeeld het maken van een afspraak, neem dan telefonisch contact met ons op, het telefoonnummer is 0297-563532. Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht