SERVICE EN ONDERHOUD

Het is van groot belang om uw auto regelmatig en goed te laten onderhouden. Niet alleen voor uw veiligheid maar ook voor die van uw medeweggebruikers. Zorg ervoor dat uw auto minimaal 1 keer per jaar een kleine of grote onderhoudsbeurt ondergaat. Behalve onveilige situaties worden hiermee ook onaangename en dure verrassingen voorkomen. Voor het onderhoud van uw auto kunt u terecht bij Autobedrijf Klinkhamer.

Geen onaangename verrassingen

 Van te voren krijgt u een indicatie van de kosten. Lopen we tegen iets onverwachts op, moet er tijdens de reparatie een onderdeel besteld worden of neemt de reparatie meer tijd in beslag, dan laten wij u dit weten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Speciaal onderhoudstarief voor bedrijfswagens

 Voor diverse bedrijven verzorgt Autobedrijf Klinkhamer de service, reparatie en het onderhoud van de bestelauto’s. De bedrijfswagen is voor iedere ondernemer belangrijk. Stilstand van de auto betekent immers dat het bedrijf ook stil ligt of dat de klanten moeten wachten. Een reparatie is op zaterdag mogelijk zodat de auto tijdens werkuren gewoon gebruikt kan worden en wij zorgen voor vervangend vervoer. Vraag ons om de speciale onderhoudstarieven voor bedrijven…

Zoekopdrachten voor bedrijfswagens

Ook voor bestelauto’s kunt u autobedrijf Klinkhamer een zoekopdracht geven. Is een bestelauto aan vervanging toe laat het ons dan weten en maak gebruik van het netwerk dat Autobedrijf Klinkhamer hier zorgvuldig voor heeft opgebouwd.

WIJ ONDERHOUDEN ELK AUTOMERK