ZOEKOPDRACHTEN

Wij hebben geen grote voorraad occasions staan, maar ook voor het kopen van een auto bent u bij Autobedrijf Klinkhamer aan het juiste adres.

Zoekopdrachten

Bij het kopen van een auto komt veel kijken. Maak gebruik van onze kennis en ervaring en geef ons een zoekopdracht als u op zoek bent naar een andere auto. Wij hebben de contacten en kanalen om voor u een geschikte auto te vinden. Uw auto wordt goed nagekeken voordat wij de auto aan u aanbieden. Zo letten wij er bijvoorbeeld op of er een schade met de auto is geweest, of het aantal kilometers klopt, hoe het technische gedeelte van de auto is en of de auto voor een juiste prijs wordt aangeboden.  Besluit u de auto te kopen dan ontvangt u van ons voor een bepaalde periode Klinkhamergarantie.

Aankoopadvies

Heeft u een auto gezien bij een bedrijf en wilt u weten of de auto van uw keuze waar voor uw geld is? Wij kunnen u hierbij helpen en bieden u een geheel onafhankelijk aankoopadvies.

Inruilmogelijkheid

Besluit u via Autobedrijf Klinkhamer een andere auto te kopen, dan is een inruilmogelijkheid voor uw ‘oude’ auto altijd bespreekbaar.